tiistai 22. tammikuuta 2013

Matkassa edelleen

Joulun välipäivinä rakenneultra oli varsin onnellinen tapahtuma. Ihmeellistä siinä oli maata ja kuunnella, kuinka kätilö luettelee vuoron perään jokaisen osan ja elimen olevan normaali. hoitojen ajalta muistan vain jokaisesta ultrasta jonkin huonon uutisen.. Nyt vihdoin kaikki ne menettävät merkityksensä, koska tosiaan vauvalla on kaikki hyvin.

Senkin saimme huomata, että vauva on varsin todennäköisesti tyttö. Vaikka todella sukupuolella ei ole mitän merkitystä, nyt vähän salaa toivon, ettei se pippeli sinne ilmesty enää, koska ajatuksissaan on käynyt jo ihanaa unelmointia siitä millainen tyttö voisi olla.

Eilen vapaapäivän tuntien täytteeksi kaivoin kynät ja maalit esiin ja maalailin lasten huoneeseen taulun. Huone on muutoinkin jo kivasti lasten huoneen näköinen ja vaatetta odottaa tarpeeksi kaapissa. On siellä pari liivimekkoakin varmuuden vuoksi sukupuolineutraalien vaaatteiden jatkoksi.

Nyt vaan toivotaan, että vauva viihtyy loppuun saakka mahassa. Näyttäisi siltä, että pakko tässä on ajautua sairauslomalle turvaamaan hänen kasvuaan, koska liiat touhut aiheuttaa kipeitä supistuksia. Eipä sitä kai tässä vaiheessa tarvitsisi edes sinnitellä työn vuoksi. Onhan tämä lapsi satoja kertoja työtä tärkeämpi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti