torstai 2. elokuuta 2012

Kohtutulehdus

Ihan ei ollut vielä lopputuloksena kuitenkaan se ihana lomailu ja ajatuksien lepo. Tuloksena olikin jonkin verran paha kohtutulehdus. Nyt kahta eri antibioottia kymmenen päivää, joista neljäs menossa. Vielä ei ainakaan oireet ole muuttuneet ollenkaan lievemmiksi, joten tuskimpa on vastetta vielä antibiooteista tullut. Nyt sitten saakin miettiä, miten tämä vaikuttaa siihen jo valmiiksi heikkoon mahdollisuuteen saada lapsia. Tuohan saattaa rajumpana vaikuttaa mm. munatorvien aukioloon, mikä on niitä harvoja asioita, mitkä meillä on lapsenteon kannalta ollut kunnossa.
Tänään tuntuu tämä kaikki varsin väärältä. Enhän mä nyt ihan kaikkea ole ansainnut.. Muutoinkin elämässä on ollut keväällä paljon suruja ja haasteita, että ansaitsisin sen ajatustauon. Kumpa tämä tällä helpottaisi ja saisin ensi viikolla lopetella noi lääkkeet ja korkata tuon kaikista rakkaimman kanssa sen viini(tai viina)pullon miedän Turku-lomalla. Tottahan toisessa antibiootissa on siis myös antabusvaikutus, jota en nyt haluaisi testata.
Voi kun saisi etukäteen tietää, että tämä on vain koettelua ja lopputulos on kuitenkin onnellinen. On hirveää joutua kyseenalaistamaan omaa hyvyyttään, vaikka eihän sillä tämän kanssa ole mitään tekemistä. Ehkä ne vaan todella arvotaan, että kelle annetaan ja mitä. Hirmuisen paska arpaonni mulla on ollut aiemminkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti